Да попаднат на аудиенция при най-известната сляпа гадателка в света са

...
Да попаднат на аудиенция при най-известната сляпа гадателка в света са
Коментари Харесай

Тези 4 зодии са най-големите галеници на съдбата

Да попаднат на " визита " при най-известната сляпа врачка в света са мечтаели мнозина. Но не всички са имали шанса да застанат лице в лице с нея. 

Нито статусът на претендента, нито парите са можели да бъдат фактор. Решила ли Ванга да откаже банкет на някого, нищо не можело да промени това!

Прочутата врачка оставя много предсказания за бъдещето. Някои от тях от дълго време са се сбъднали, други предстоят да станат факт. 

Между другото, пророчицата от Петрич освен предсказваше бъдещето, само че се интересуваше от астрология. Тя постоянно е разделяла знаците на Зодиака на три групи. Според нея едни постоянно са били закриляни от ангели, други имат доста сложна орис, а трети са надарени с екстрасензорни качества.

Хората, които принадлежат към категорията на щастливците, по думите на Ванга, притежават специална сила и мощ. Всички проблеми и компликации ги заобикалят, а шансът постоянно ги съпровожда.

Телец 

Хората от тази зодия са спокойни, здравомислещи и мъдри. Те имат ясни цели и се пробват да ги следват и постоянно знаят какво желаят да получат от живота. Вселената им оказва помощ във всичко и им изпраща доста сигнали. Ако обаче Телците започнат да упорстват, всичко постоянно ще се скапва.

Скорпион  

Според Ванга Скорпионът е най-загадъчният знак на Зодиака. Хората от тази зодия са доста упорити и в това време уязвими.

Висшите сили са благосклонни към тях и постоянно се пробват да им оказват помощ във всичко. Но те могат да изгубят всичко за момент, в случай че не изразят благодарността си в точния момент. Освен това Скорпионите би трябвало да имат вяра повече на хората, е казвала гадателката от Петрич.

Лъв  

Лъвовете също принадлежат към категорията на щастливите. Те рядко се сблъскват с проблеми и трудности по пътя си. Ако обаче непрестанно показват превъзходството си пред всички, ги чакат огромни неприятности.

Ванга е препоръчвала на Лъвовете да обръщат повече внимание на хората към себе си и да не мислят толкоз доста за короната на главата си.

Риби  

Рибите симпатизират на всички и с помощта на тази си дарба могат да реализират всичко, което пожелаят. Освен това представителите на знака са сполучливи и късметлии. Дори да се изправят пред непреодолима задача, ще съумеят да се оправят с нея, без да поставят доста старания.

В живота им всичко се развива по подобен метод, че каквото и да пожелаят, то се оказва в ръцете им, пише jenata.blitz.bg.

Има категория хора, които непрекъснато се сблъскват с трудности и компликации по пътя си. По думите на Ванга, те имат много тежка орис.

Везни

Хората от тази зодия са доста подвластни от мнението на близките. За тях е доста значимо да знаят какво мислят и споделят другите за тях.

Везните са доста добродушни и симпатични, постоянно подготвени да оказват помощ на нуждаещите се. Това им качество постоянно се употребява от другите. Затова Ванга е съветвала представителите на този знак понякога да споделят и " не ".

Близнаци

Неувереността на Близнаците е главната причина за всичките им неуспехи. Те би трябвало да станат по-смели и спокойни. Когато зародят проблеми, не би трябвало да се паникьосват, а трезво да преценяват какво се случва и да решават всички проблеми по реда на възникването им. 

Представителите на знака трябва да се откажат и от неприятните си привички. Само тогава Вселената ще им помогне и ще ги поддържа.

Рак 

Раците имат доста проблеми. Животът им може да се съпостави със зебра, където черните линии са много повече от белите. Заради навика си да хленчат те все по-често имат някакъв проблем. Ванга ги е съветвала да понасят компликациите по-лесно и да търсят помощ от околните си.

Козирог

Животът на Козирозите също не е лек. Те сами си измислят множеството проблеми, с цел да потвърдят на всички какъв брой са велики. Сред главните им достолепия се открояват целенасочеността и смелостта. Ако стартират да ги употребяват по-често, ще не помнят за всичките си проблеми.

В някои знаци на Зодиака Ванга е виждала сродна душа, вярвайки, че те имат екстрасензорни качества.

Водолей 

Въпреки цялата си прелест, за мнозина Водолеите наподобяват странни. Много от тях имат дарбата да виждат бъдещето, само че за задачата би трябвало да работят повече в тази посока. Те имат оракулски сънища по-често от останалите.

Дева 

Ванга е считала Девите за талантлив знак, който може да усеща хората, да схваща проблемите им и да им оказва помощ. Именно по тази причина е необходимо да слушате такива хора - те в никакъв случай няма да ви дадат неприятен съвет. Но тези, които решат да ги обидят, ще се сблъскат с проблеми както със здравето, по този начин и в персоналния живот. 

Стрелец 

Стрелците имат добре развити екстрасензорни качества. Те просто би трябвало да одобряват своя подарък и тогава ще могат да предсказват бъдещето.

Те могат да оказват помощ от персонален темперамент, както и да изпълняват всевъзможни стремежи.

Овен

Всичко, което Овните си пожелаят, сигурно ще се сбъдне. Работата е там, че те имат мощно подсъзнание. Ако стартират непрекъснато да пресъздават това, което желаят, несъмнено ще го получат. За да не изгубят уменията си, Ванга ги е съветвала в никакъв случай да не отхвърлят помощ на нуждаещите се
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР